0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Устойчив На Атмосферни Влияния Мотоциклет С Кош Корица Съвместим С Ханиган Кошове БМВ К1200лт-Открит И Закрит-Защита От Дъжд Вода, Сняг , Слънце-Обезопасителни Ремъц?

Устойчив На Атмосферни Влияния Мотоциклет С Кош Корица Съвместим С Ханиган Кошове БМВ К1200лт-Открит И Закрит-Защита От Дъжд Вода, Сняг , Слънце-Обезопасителни Ремъци-Издръжлив Материал-Чанта За Съхранение

BGN 3.00
Налично

Налично

Издръжливи подсилени вградени ремъци, за да запазят покритието при бури Подсилените Шевове Гарантират Дълготрайна Издръжливост.Хийтшилд облицовка за защита на капака от гореща изпускателна тръба.Предпазва вашия автомобил от дървесен сок, прах, мръсотия и други вредни замърсяваниядвойни зашити и заварени шевове за максимална дълготрайност, обработени, за да устоят на ултравиолетовите лъчи. Проектиран да осигури ефективна защита от атмосферни влияния с фантастична стойност или просто да запази праха по време на съхранение. Напълно еластични предни и задни подгъви, за да се осигури плътно прилепване. Подходящи : мотоциклет с кош - 2012 Ханигън кошове БМВ К1200лт. Химически обработен, за да устои на ултравиолетовите лъчи. Хийтшилд облицовка за защита на капака от гореща изпускателна тръба.устойчив на атмосферни влияния - Нашата най-издръжлива твърда външна защита, Изработена от дебел отразяващ полиестерен материал, обработен с ултравиолетови лъчи, с полиуретаново покритие, хвърля вода веднага щом удари капака.Високата водоустойчивост го прави водоустойчив, но дишащ, дишащ плат с двойни вградени вентилационни отвори.Доживотна Ограничена Гаранция Гаранция За Удовлетвореност Цвят : Чанта За Съхранение Без Сребро. Устойчива На Атмосферни Влияния Защита-Съвместима/ Пасва : Мотоциклет С Кош За Автомобил : 2012 Г. Голяма Чанта За Съхранение За Лесно Съхранение На Капака, Когато Не Се Използва. Издръжливите подсилени вградени ремъци поддържат капака по време на силни бури.

Подробности

Подобни продукти в категория