0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Индивидуална характеристика и лечение на домашни отпадни води: Доклад за завършване от Едвин Р. Бенет и К. Даниел Линстедт; изпратен в Службата за изследвания и тех?

Индивидуална характеристика и лечение на домашни отпадни води: Доклад за завършване от Едвин Р. Бенет и К. Даниел Линстедт; изпратен в Службата за изследвания и технологии за вода, u

BGN 117.33
Налично

Налично

Отпечатано върху хартия от най-високо ниво. Примамката продължава със златен печат на листа, който добавя нотка на елегантност, докато ръчно релефната върху закръглената гръбнака придава артистичен усет., използвайки безценните насоки на оригиналното издание, публикувано преди много години през 1975 г. Съдържанието на тази книга е представено в класическо черно и бяло. Представяйки изискано издание, свързано с кожа, експертно изработено от престижната организация „Редки библио“ с оригинална естествена кожа, която грациозно украсява гръбначния стълб и ъглите. Този шедьовър е щателно препечатан през 2023 г. Поради винтидж характер на тези книги, всяка страница е възстановена ръчно за четливост. Искрено се надяваме на вашето разбиране за предизвикателствата, пред които се сблъскахме с тези книги. Ако това е много обемни, тогава това е само единичен том, ако искате да поръчате конкретен или всички обеми, които сте в томовете, които сте може да се свърже с нас. Нашето намерение е да предложим този ценен ресурс отново. LANG : - ENG, страници 150, печат при поискване. В определени случаи обаче може да се запазят от време на време замъгляване, липсващи сегменти или слаби черни петна. Даниел Линстедт; Изпратено в Office of Water Research and Technology, U. Разгледайте изданието Folio (12x19 инча) : Достъпно при поискване. Индивидуална характеристика и лечение на домашни отпадни води : Доклад за завършване / от Едвин Р. Неговата издръжливост се осигурява чрез щателна техника за свързване на шиене, засилвайки дълголетието му.

Подробности

Подобни продукти в категория