0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Кутии за съхранение на дрехи за спалня в общежитие, видими решетки сгъваеми чекмеджета разделители кутии за съхранение, найлонови дрехи за съхранение на дрехи Орг?

Кутии за съхранение на дрехи за спалня в общежитие, видими решетки сгъваеми чекмеджета разделители кутии за съхранение, найлонови дрехи за съхранение на дрехи Организатори за панталони дънки тениска риза за крака

BGN 2.67
Налично

Налично

Може да се използва в множество слоеве и да се запази гардероба и чекмеджетата си чисти и подредени. Размер на продукта (L X W X H) : . Може да се използва в множество слоеве и да поддържа гардероба и чекмеджетата си чисти и подредени . Има множество отделения за сортиране и организиране на вашите вещи и поддържане на вашето жизнено пространство . *Много подходящ за съхранение на бельо, чорапи, шалове, гамаши, поли, тениски, тениска, дънки или Qelini други артикули. 2*Кошници за съхранение Има множество отделения за сортиране и организиране на вашите вещи и поддържане на вашето жилищно пространство. Материал : Найлон.2 × 6,7 × 4,7 инча. *Дизайнът на вентилацията на мрежестата е хигиенна и чиста, ефективно намалява миризмата на дрехите и поддържа дрехите свежи. Големи дънки панталони 7 решетки : 36 × 25 × 20 см / 14,2 × 9,8 × 7,9 инча. Средни гамаши 7 решетки : 36 × 17 × 12cm / 14. Спецификация : . Може да се сгъва, за да спести място, когато не се използва . *Изработен от мрежест найлон с фина изработка, меки шевове и издръжливост. Удебеленият оксфорд плат за плат, силен и не деформиран, може да се измие в пералня.

Подробности

Подобни продукти в категория