0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
& N Универсален филтър за затягане: Висока производителност, премия, миещ се, заместващ филтър на двигателя: Диаметър на фланец: 2. В, височина на филтъра: 6. В, дължина ?

& N Универсален филтър за затягане: Висока производителност, премия, миещ се, заместващ филтър на двигателя: Диаметър на фланец: 2. В, височина на филтъра: 6. В, дължина на фланеца: 0. В, форма: Овал, RD-4200

BGN 10.93
Налично

Налично

Въздушните филтри с висок поток K&N са проектирани за подобряване на работата на двигателя чрез увеличаване на въздушния поток Лесна инсталация : K&N въздушните филтри са предварително смазани и готови да попаднат във вашата фабрична въздушна кутия-те са едно от най-лесните и рентабилни подобрения на превозните средства за бързи печалби. Здрава конструкция : K&N Universal Air Filters се произвеждат с трайни, първокласни материали и най-съвременни методи за строителство, за да продължат цял ​​живот. Присъединете се към милионите клиенти, които са спестили пари и подобриха производителността на превозното средство, като надграждате до K&N филтрация. Тези универсални филтри са конструирани с ултра силни гъбични гумени фланци, които абсорбират вибрацията и позволяват сигурно закрепване. Предлага се в кръг, конусен (конус стил) и овални дизайни, K&N предлага хиляди филтри за скоби в множество форми и размери, които се грижат за много точни приложения.K&N Universal Clamp-on Air филтри се произвеждат за голямо разнообразие от приложения и уникални нужди за филтрация. 4 слоя защита : Множество слоеве от първокласна памучна марля, третирани със специално проектиран залепващ агент, работят заедно, за да създадат сложна мрежа от носител на филтър на двигателя, която е предназначена да блокира и улавя вредни замърсители.

Подробности

Подобни продукти в категория