0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Кухненски мат възглавници против умора кухненски килим водоустойчив неплъзгащ се кухненски килими и рогозки стоящи бюро за комфорт за комфорт за пода за кухненск?

Кухненски мат възглавници против умора кухненски килим водоустойчив неплъзгащ се кухненски килими и рогозки стоящи бюро за комфорт за комфорт за пода за кухненска мивка (17.3 x60

BGN 17.59
Налично

Налично

трайна и ергономична структура Premium Core осигурява добра подкрепа и стабилен отскок, карайки краката ви да се чувстват енергизирани и удобни, когато стоите постелката. Лесно се почиства : Повърхностният материал на кухненските постелки се прави за възпиране на прах и отломки, а водоустойчивият материал е лесен за почистване. Облекчава натиска върху мускулите и ставите и облекчава краката, коляното, дискомфорта на краката и гърба. Удобната и издръжлива подложка за кухненски пода улеснява заставането за дълги периоди от време, докато мие чинии, готвене, почистване и др. Килимът трябва да бъде поставен върху суха повърхност по време на употреба. Характеристики на кухненската постелка : 1. Водата под мъх от умора може да доведе до подхлъзване. голямо разнообразие от употреби : Неутралният тон съвпада с всеки декор и може да се използва във всяка зона на вашия дом като кухня, офис, работна станция, пералня, тоалетна, тоалетна, И т. Ръбът на скосяването намалява риска от задействане на постелката . Комфорт и качество : Маровата против умора е изработена от висококачествена, мека PVC пяна, която осигурява гъста възглавница за осигуряване на подкрепа и комфорт при стоене.Описание на продукта Анти-фетиг кухненска постелка Нашата стояща постелка е изработена от висококачествени материали за комфорт и издръжливост.

Подробности

Подобни продукти в категория