0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Кехуо лимфедем компресия Ръкав на ръката, ХГ Пълна подкрепа на ръката със силиконова лента, степен на компресия рамо, оформяне на загуба на тегло и Здравеопазване, ?

Кехуо лимфедем компресия Ръкав на ръката, ХГ Пълна подкрепа на ръката със силиконова лента, степен на компресия рамо, оформяне на загуба на тегло и Здравеопазване, красота и лична хигиена

BGN 2.66
Налично

Налично

Терапевтичен компресия ръкава на ръката може да насърчи кръвообращението, идеален за и облекчаване на варикозни и липидем в ръцете, лимфедем, артрит, тендинит, синдром на карпалния тунел, болка в китката, навяхвания, болка в бицепса ?? Широко използван : оформяне фитнес и изгаряне китката & палеца & лакът & ръка ръкав компресия е подходящ за всички видове вътрешни и външни спортове, като бягане, фитнес упражнения, баскетбол, вдигане на тежести и др. стилен плътен цветен дизайн ви позволява да светят по всякакъв повод. Ръката скоба е в състояние да срещу радиация и слънчева светлина през лятото, запази топло през зимата. Безопасно и нежно подхранване : с всички естествени съставки, парабени и безглутенови съединения, нашите продукти осигуряват най-деликатната грижа, подходяща за всеки и напълно безопасна за нанасяне дори върху най-чувствителните зони. Без алуминий, парабени, фталати и сулфати. Маншет със силиконова полка-пунктирана каишка помага на ръката да остане на място през целия ден, не оставя грозни следи по ръката. Може да се използва и за прикриване на ръце и татуировки.Лимфедем Компресия Ръкав На Ръката, 20-30 Ммхг Пълна Подкрепа На Ръката Със Силиконова Лента, Градуирана Рамо Компресия, Оформяне На Загуба На Тегло И Здравни Грижи : ?? Невероятен физически терапевтичен ефект : ще ви донесе добре проектирана компресионна ръкавица за ръце с ръкавица, която осигурява градуирана компресия от палеца до бицепса. В допълнение, дизайнът с отворен пръст ви позволява да се освободите и да хванете (предпочитан от пътуващите). ?? Цял ден удобно носене : ръкав на ръката с лимфедем с опора за палец и длан с дизайн за плътно и гъвкаво. Целенасочената компресия може да помогне на ръката да се възстанови бързо. компресия ръка ръкав може да помогне значително с постоперативно ръката възстановяване. Чудесно за градинарство, писане, готвене, упражняване на ръката на мишката, домакинска работа, следоперативно възстановяване на ръката и строителни работници, учители, стюардеси, медицински сестри и други професии. Ефективно облекчава болезнеността, предотвратява увреждането на дланта, китката и ръката, ускорява възстановяването и укрепва силата на ръката. Изработен с немски производствени машини, много лек, мек и издръжлив.

Подробности

Подобни продукти в категория